جلسه هفتم کارگاه وبلاگ نویسی – راه های افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ

سلام ! به دوره رایگان آموزش وبلاگ نویسی محمد مخبریان خوش آمدید. در این جلسه از دوره آموزش وبلاگ نویسی قصد داریم به درخواست شما عزیزان، مبحث بسیار مهمِ راه های افزایش بازدید کنندگان وبلاگ را تشریح و تبیین کنیم. در این جلسه روش هایی برای افزایش بازدید وبلاگ ارائه می شود که رایگان هستند و بر اساس تجربه‌ی هفت ساله اینجانب در این حوزه گردآوری شده اند.

افزایش بازدید وبلاگ

افزایش بازدید وبلاگ

راه های افزایش بازدید وبلاگ

الف) بهینه سازی سرعت بارگذاری وبلاگ

زمانی که شخصی وارد وبلاگ شود و سرعت بارگذاری صفحات وبلاگ بالا باشد. احتمال ماندن آن شخص در وبلاگ و بازدید از دیگر صفحات بالا می رود. برای آنکه سرعت وبلاگتان بالا رود باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

  1. استفاده از تصاویر با حجم کم
  2. حذف کردن کدهای جاوا اسکریپت غیر ضروری (مثلا: کدهای زیبا سازی موس یا پیام خوش آمد و…)
  3. استفاده از قالب هایی با سرعت بارگذاری بالاتر و حجم کمتر
  4. انتخاب سروریس وبلاگ دهی مناسب

ب) نگارش پست های اصولی و استاندارد

اگر مطالب شما استاندارد و کاربرپسند باشند، بازدید کننده را راغب می کنند که از دیگر مطالب وبلاگتان نیز دیدن نماید. برای این منظور توصیه می شود مطلب «اصول نگارش پست وبلاگ» را با دقت مطالعه کنید.

ج) انتخاب عنوانی مناسب برای وبلاگ و برای پست ها

هر چقدر عنوان وبلاگ و پست های شما جذاب تر، قابل فهم تر و هدفمندتر باشد، احتمال بالا رفتن آمار بازدید کنندگان وبلاگ بیشتر می شود. برای این منظور توصیه می شود مطلب «انتخاب عنوان وبلاگ» را مطالعه کنید.

د) تولید محصول یا رسانه

اگر یک وبلاگ نویسی بتواند تصاویر کاربردی، کلیپ، دوره های آموزشی، فایل های صوتی، قالب وبلاگ و یا محصولاتی دیگر تولید کند، گام بزرگی در انتشار نام وبلاگش برداشته و باعث می شود بازدید کنندگان مختلف با دیدن آن محصول یا رسانه در جایی دیگر، با وبلاگ او آشنا شوند و احتمال بالا رفتن بازدید وبلاگ بیشتر می شود.

نکته: ما در یک دوره پیشرفته آموزشی، اصول تولید ویدئو آموزشی را آموزش داده‌ایم.

ه) فعالیت در شبکه های اجتماعی

توصیه می شود مطالب وبلاگ خود و یا محصولاتتان را در شبکه های اجتماعی مختلف و معروف دنیا منتشر کنید تا از آن ها بازدید کننده جذب کنید.

معروف ترین شبکه ها و پیام رسان های خارجی و داخلی به شرح زیر می باشند:

  1. فیس بوک (Facebook)
  2. توئیتر (Twitter)
  3. اینستاگرام (Instagram)
  4. لینکدین (LinkedIn)
  5. تلگرام (Telegram)
  6. واتساپ (Watsapp)
  7. سروش (Soroush)
  8. آی گپ (Igap)
  9. ایتا (Eitaa)
  10. روبیکا و روبینو (Rubika)
  11. یوتیوب (Youtube)
  12. آپارات (Aparat)
  13. تماشا (Tamasha)
  14. نماشا (Namasha)

و) نظردهی در وبسایت ها، انجمن های گفت‌وگو و وبلاگ های دیگران (کامنت گذاری)

شما می توانید با نام وبلاگتان، نظرات خود را در سایت های مختلف درج کنید. تا به مرور زمان دیگران با وبلاگ شما نیز آشنا شوند.

ز) تبلیغ کلامی

سعی کنید به بهانه های مختلف وبلاگ و محصولات خودتون رو به دوستان و آشنایان معرفی کنید. حتی می توانید نام کاربری خود در شبکه های اجتماعی و نام بلوتوث تلفن همراه خود را به نام وبلاگتان تغییر دهید تا دیگران تحریک شوند که درباره‌ی آن نام جست‌وجو کنند.

ح) ثبت سایت در موتورهای جستجو

اگر وبلاگ شما اخیرا طراحی شده است و مدت زمان زیادی از شروع کار آن نمی گذرد باید آدرس وبلاگتان را در موتورهای جستجو معروف ثبت کنید تا مطالبتان در آن ها قرار بگیرد. برای انجام این کار، در گوگل جستجو کنید تا روش کار را یاد بگیرید.

معروف ترین موتورهای جستجو به شرح زیر می باشند.

  1. موتور جست‌وجو گوگل (Google)
  2. موتور جست‌وجو یاهو (Yahoo)
  3. موتور جست‌وجو اسک (Ask)
  4. موتور جست‌وجو بینگ (Bing)

نکته: در طول عمر وبلاگتان فقط یک بار این عمل را انجام دهید. زیرا تکرار آن فایده ای ندارد.

ط) پرهیز از کاربرد کدهای جاوا اسکریپت غیر ضروری

متاسفانه بسیار مشاهده می شود که وبلاگ نویسان عزیز، وبلاگ خود درگیر کدهای غیر ضروری می کنند. غافل از اینکه این کدها به شدت سرعت وبلاگ را پایین می آورد و بازدید کنندگان وبلاگ را آزرده خاطر می کند.

مثلاً کدهای:

  1. زیبا سازی موس
  2. پخش موسیقی به صورت خودکار
  3. ساعت
  4. تقویم
  5. پیام خوش آمد گویی و پیام خداحافظی
  6. وضعیت آب و هوا
  7. بارش قلب، بارش باران و پرواز پروانه ها در صفحه وبلاگ و…

ی) انتخاب قالب مناسب

اولین موردی که نظر بازدید کننده را در وبلاگ به خود جذب می کند، ظاهر وبلاگ است. و مهم ترین رکن در زیبا سازی ظاهر وبلاگ انتخاب قالب مناسب و زیبا می باشد. لذا توصیه می شود در انتخاب قالب به موارد زیر دقت کنید:

  1. زیبایی قالب
  2. متناسب بودن قالب با موضوع اصلی وبلاگ
  3. سبک بودم حجم قالب (باعث می شود سرعت بارگذاری وبلاگ بالا رود)
  4. سادگی (پرهیز از انتخاب قالب های شلوغ)

ک) تنظیم صحیح تعداد پست در صفحه نخست وبلاگ

توصیه می شود وارد تنظیمات وبلاگتان شوید و تعداد پست هایی که در صفحه ی نخست به نمایش در می آیند را روی ۸ یا ۱۰ تنظیم کنید. زیرا این کار اولاً کمک می کند که صفحه‌ی وبلاگ شما سبک تر شود و زودتر بارگذاری شود؛ و دوماً باعث می شود مطالب شما صفحه بندی شود و کاربران از دیگر صفحات نیز بازدید کنند و بازدید وبلاگ شما بالاتر رود.

ل) استفاده از قابلیت «ادامه مطلب»

بهتر است بخشی از مطالب طولانی را در قسمت «ادامه مطلب» قرار دهید تا بازدید کنندگان برای خواندن تمام مطلب بر روی آن دکمه کلیک کنند و مابقی مطلب را مطالعه کنند. با این کار اولاً صفحات وبلاگ شما طولانی نمی شود و دوماً کاربر حداقل از دو صفحه بازدید می کند و آمار بازدید شما بالا می رود.

م) بروز رسانی مستمر

ربات خزنده‌ی گوگل و دیگر موتورهای جست‌وجو همواره به وبلاگ ها و وبسایت های مختلف سر می زنند تا از تغییرات آن ها با خبر شوند. لذا توصیه می شود حداقل هفته ای یک مطلب در وبلاگتان منتشر کنید تا ربات های خزنده به صورت مداوم و مستمر به وبلاگ شما سر بزنند و مطالب شما را شناسایی کنند. این کار باعث می شود مطالب شما در موتورهای جست‌وجو قرار بگیرد و بازدید وبلاگ شما بالا رود.

ن) تبادل لینک هوشمندانه

تبادل لینک یعنی شما وبلاگ یک شخص را در وبلاگ خود معرفی کنید و آن وبلاگ نیز وبلاگ شما را در وبلاگ خودش معرفی کند. با این کار احتمال بالا رفتن آمار بازدید کنندگان شما افزایش میابد. اما برای این منظور باید کمی هوشمندانه عمل کنید. و با هر وبلاگی تبادل انجام ندهید. بهتر است با وبلاگی تبادل انجام دهید که وبلاگش از بازدید کننده‌ی بیشتری نسبت به وبلاگ شما برخوردار باشد.

س) درج باکس جست‌وجو در قالب وبلاگ

اگر قالب وبلاگ شما باکسی برای جست‌وجو ندارد. کد باکس جستجو را از سایت های دیگر تهیه کنید و آن را در قسمتی از قالب وبلاگتان که در معرض دید همگان باشد قرار دهید. زیرا گاهی بازدید کنندگان وبلاگ به دنبال مطلبی می گردند که قبلاً در وبلاگ شما آن را خوانده اند؛ اما اکنون آن را پیدا نمی کنند. این کار باعث می شود بازدید کننده مایوس نشود و وبلاگ را ترک نکند و به کمک باکس جست‌وجو به مطلب مورد نظر دست پیدا می کند.

ع) رعایت قوانین و اخلاق

تمام سرویس های وبلاگ دهی قوانینی دارند که شما ملزم به رعایت آن ها هستید. لذا توصیه می شود در نشر مطالب، تصاویر، ویدئوها و… دقت داشته باشید تا دچار مشکل نشوید.

نکته پایانی راه های افزایش بازدید وبلاگ

رعایت موارد فوق حداقل نیاز به ۳ تا ۶ ماه زمان دارد تا تاثیر خود را به خوبی نشان دهد. لذا در این امر باید صبور باشید و تمرکز خود را بر روی اجرای هرچه بهتر این موارد بگذارید.

– چنانچه سوال یا انتقاد و پیشنهادی دارید، از فرم نظردهی پایین همین صفحه استفاده کنید.

– منتظر جلسات بعدی دوره آموزش وبلاگ نویسی محمد مخبریان باشید.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

نظر کاربران

5 نظر در “جلسه هفتم کارگاه وبلاگ نویسی – راه های افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ

  1. سید حسن گفت:

    سلام. افزایش بازدید وبلاگ فقط از همین راه ها امکان پذیره؟؟؟

    1. سلام دوست عزیز! این راه‌ها برای افزایش بازدید رایگان وبلاگ عالی هستن. برخی از موارد فوق در کوتاه مدت اثر خود را نشان می‌دهند و برخی دیگر در بلند مدت باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ شما خواهند شد. اما اگر عجله دارید و از نظر مالی مشکلی وجود ندارد، می‌توانید وبلاگ خود را در وبسایت‌ها، کانال‌ها، شبکه‌های اجتماعی و… تبلیغ کنید. (البته رشد طبیعی بازدید خیلی بهتر هست و تبلیغ فقط در موارد خاص باید استفاده شود)

  2. امین گفت:

    سلام آقای مخبریان خسته نباید یک سوال داشتممن میتونم متنم رو توی ورد بنویسم و فونت و رنگ متن و فاصله و… رو رو مشخص کنم بعد وارد بخش متن وبلاگ کنم

    1. سلام و احترام، در بعضی از وبلاگ ها جواب میده و در بعضی از وبلاگ ها نه. اما معمولا جواب میده. اما خب فونت ها عوض میشن. بهتر است یک بار در وبلاگتان آزمایش کنید.

  3. گلی گفت:

    خیلی ممنون بابت مطالبتون. بسیار کاربردی به نظر میرسه. امیدوارم بتونم با این روش بازدید وبلاگمو بالا ببرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.